Μια πρόσφατη φωτογράφιση, μου δίνει το έναυσμα να χρησιμοποιήσω το βήμα που μου δίνεται μέσα απ’ αυτό το blog και να γράψω για την μεγαλύτερη απόδειξη αγάπης που έχω γνωρίσει στη ζωή μου, την υιοθεσία.
Ως φωτογράφος γάμου ακολουθώ τους ανθρώπους μέσα από τον φακό μου σε κάθε στάδιο της κοινής τους πορείας και νιώθω ευλογημένος που μου εμπιστεύονται να καταγράφω τις μοναδικές στιγμές της ζωής τους,την εγκυμοσύνη,την γέννηση,την βάπτιση,τα πρώτα γενέθλια ….
Η αναδοχή είναι η διαδικασία κατά την οποία, δύο άνθρωποι με τεράστια αποθέματα αγάπης και ψυχικής δύναμης, αποφασίζουν να μεγαλώσουν ένα παιδί το οποίο δεν είναι βιολογικά δικό τους, και να του δώσουν όλη την ασφάλεια, τη θαλπωρή, την προσοχή και κυρίως την αγάπη που χρειάζεται, για να ζήσει ευτυχισμένο.
Οι δυσκολίες πολλές και οι βασικές προυποθέσεις είναι το ενδιαφέρον, η αγάπη, η προσφορά και η προσωπική θυσία για την ανατροφή ενός παιδιού που δεν έχεις γεννήσει.
Η ευτυχία τόσο μεγάλη για αυτούς τους ανθρώπους που έχουν σκοπό της ζωής τους να ολοκληρώσουν την οικογένειά τους με ένα παιδί, το δικό τους παιδί… το παιδί της καρδιάς τους.
Γιατί γονιός δεν είναι εκείνος που γεννάει αλλά εκείνος που μεγαλώνει ένα παιδί.

 

01_παιδί_της_καρδιάς

02_παιδί_της_καρδιάς

03_παιδί_της_καρδιάς

04_παιδί_της_καρδιάς

05_παιδί_της_καρδιάς

06_παιδί_της_καρδιάς

07_παιδί_της_καρδιάς

08_παιδί_της_καρδιάς

09_παιδί_της_καρδιάς

10_παιδί_της_καρδιάς

11_παιδί_της_καρδιάς