Ποιοι είμαστε …

Μπάμπης-Τσουκιάς-ΦωτογράφοςΗ 28ετής εμπειρία του Μπάμπη ως φωτογράφου και η αγάπη της Νατάσας για τα παιδιά ενώθηκαν ώστε να δημιουργήσουν αυτό το αποτέλεσμα.

Γονείς και οι ίδιοι τριών παιδιών αντιλαμβάνονται ότι η μεγαλύτερη περιουσία μας είναι τα παιδιά μας.

Natasa_photo

Υπάρχουν στιγμές των παιδιών μας που χάνονται χωρίς να το αντιληφθούμε, μιας και μεγαλώνουν εξαιρετικά γρήγορα.

Μέσα απ’αυτή την συνειδητοποίηση και την επαγγελματική τους ιδιότητα,δημιουργήθηκε η ανάγκη να αποτυπώσουν τις πρώτες μέρες του νεογέννητου μωρού σας,με μια δημιουργική προσέγγιση,μοναδική για κάθε μωρό.

Η εμπειρία και η γνώση τους , τούς κατατάσσουν στο υψηλότερο επαγγελματικό επίπεδο της χώρας μας.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Το να φωτογραφίζεις μωρά από τη στιγμή που βρίσκονται ακόμη στη κοιλιά της μαμά τους μέχρι και τα πρώτα τους γενέθλια είναι κάτι που μου υπενθυμίζει καθημερινά το θαύμα της ζωής. Η τεχνική εξειδίκευση που απέκτησα σε όλο αυτό το διάστημα μέσα από τη εμπειρία μου αλλά και από επιμορφωτικά σεμινάρια στο εξωτερικό δεν αρκούν για ένα άρτιο αποτέλεσμα.
Αυτό που συμβάλλει σημαντικά σε ένα άρτιο αποτέλεσμα είναι η αγάπη γι΄ αυτό που κάνεις ,πρώτα ως μητέρα και μετά ως φωτογράφος, μέσα από την οποία αντλείς απεριόριστη υπομονή και επιμονή για να βελτιώνεσαι συνεχώς.
Επιλέγοντας το birthstories.gr είναι το ευχαριστίριο δώρο που κάνετε στο παιδί σας για τονερχομότου και πραγματικά η μόνηχειροπιαστή ανάμνηση που θα μείνει από τις πρώτες ημέρες της ζωήςτου.
Επειδή όλοι έχουμε διαφορετικές επιθυμίες, προτιμήσεις, απόψεις και προϋπολογισμό θα πρέπει να βρείτε το φωτογράφο που ανταποκρίνεται ισορροπημένα στα παραπάνω.
Είμαι χαρούμενη που βρίσκεστε εδώ και διαβάζετε τη φιλοσοφία μου και θα είναι καλό να περιηγηθείτε στις  ενότητες για να δείτε αν αυτό που κάνουμε ταιριάζει στις επιθυμίες σας.
Το στούντιο μας είναι εφοδιασμένο με πολλά αξεσουάρ και υφάσματα σε απαλά και παστέλ χρώματα. Αν σας αρέσουν τα έντονα, φανταχτερά χρώματα και οι πολυσύνθετες φωτογραφίες μάλλον δεν είμαστε η επιλογή που σας ταιριάζει.
Ο σχεδιασμός των άλμπουμ καθώς και η επεξεργασία των εικόνων μας ακολουθούν λιτή φιλοσοφία.
Ασχολούμαστε με τον κάθε πελάτη ξεχωριστά και αφιερώνουμε πάνω από 12 ώρες για τον καθένα ,υπολογίζοντας το συμβουλευτικό χρόνο πριν τη φωτογράφιση, την επιλογή των κατάλληλων αξεσουάρ καθώς το χρόνο για την επιλογή και την επεξεργασία των εικόνων και την επιλογή των εκτυπώσεων που ταιριάζουν στο χώρο σας.
Παρ΄όλο που σας δίνεται η δυνατότητα να αγοράσετε τα αρχεία της φωτογράφησης,παρακινώ τους πελάτες μου να επιλέγουν εκτυπώσεις,άλμπουμ και φυσικά προϊόντα που θα διακοσμούν το σπίτι τους ενώ παράλληλα θα σας μεταφέρουν σ’ αυτές τις μοναδικές ημέρες.
Αξίζει τον κόπο να επισκεφτείτε το στούντιο μας και να επιλέξετε το δικό σας έργο τέχνης. Κι επειδή η τέχνη δεν είναι πολυτέλεια είναι ανάγκη, είναι τρόπος έκφρασης και ισορροπίας και είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον ψυχισμό και τον πνευματικό μας κόσμο αξίζει να επενδύσετε σ΄ αυτή.
Καθώς ο κάθε πελάτης πρέπει να βρίσκει τον φωτογράφο που του ταιριάζει έτσι και ο κάθε φωτογράφος απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό.
Μας χαρακτηρίζει το πάθος για ότι κάνουμε και έχουμε μια εδραιωμένη φωτογραφική επιχείρηση εδώ και 30 χρόνια.
Ευχαριστώ που φτάσατε μέχρι εδώ και αναγνώσατε το κείμενο.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ

Φιλικά
Νατάσα Λίνδου